In het onderstaande overzicht ziet u de kinderen die zijn afgestudeerd of om een andere reden uit het project zijn gegaan.

 

  Naam Leeftijd Woonplaats gesponsord t/m
Sponsor  
Khaerul Amin (Hamdun)   Senggigi gestopt na basis-4 familie Geurts

Helaas is Khaerul zomer 2010 gestopt met school.

Nadat hij bijna 1 schooljaar heeft volgemaakt, werd de verleiding van het vrije leven op straat toch te groot. Nu verkoopt hij weer souvenirs aan toeristen.

Susilawati   Batu Tumpeng basisschool Meike Ritsema

Susilawati is schooljaar 2010-2011 gesponsord, daarna is ze naar de gratis school in Batu Tumpeng gegaan.

Ayuningsih   Batu Tumpeng basisschool Janna Ritsema Ayuningsih is schooljaar 2010-2011 gesponsord, daarna is ze naar de gratis school in Batu Tumpeng gegaan.
Andi Malarangge   Batu Tumpeng basisschool Feiko Ritsema Andi is schooljaar 2010-2011 gesponsord, daarna is hij naar de gratis school in Batu Tumpeng gegaan.
Dita   Montong basisschool familie Geurts Dita is gesponsord van juli 2009 tot juni 2011, via het project 'Kinderen van Lombok Dive medewerkers'. Vanaf juni 2011 hebben we de sponsoring beperkt tot 'anak kurang mampu'; kinderen van ouders die zelf moeite hebben om onderwijs voor hun kinderen te betalen.

Andi

12-11-93 Senggigi

SMK-pariwisata,
vakopleiding
keuken/horeca

 

familie Markx Andi is april 2012 afgestudeerd aan SMK Pariwisata. Hij heeft kort daarna een baan gekregen in de keuken van restaurant De Quake in Senggigi.
Opan 26-12-86 Ampenan IKIP studie Engels familie Geurts Opan is juni 2013 afgestudeerd aan IKIP Mataram, studie Engels. Hij werkt nu als administrateur bij Indofood, een groothandel in levensmiddelen, met verschillende vestigingen in Lombok. Opan helpt nog steeds mee binnen Impian Anak.
Muliani 1999 Batu Tumpeng gestopt na SMP/middelbare school -klas 1 familie Zondervan

Muliani is tot juni 2012 gesponsord. Daarna is ze naar de gratis middelbare school in Batu Tumpeng gegaan. Na afronding van de brugklas, zomer 2013, is Muliani getrouwd. Helaas mogen kinderen in Lombok die getrouwd zijn niet meer naar de 'gewone' middelbare school. Muliani is dus gestopt met studeren en woont nu bij haar schoonfamilie.
In 2018 heeft Muliani een zoontje gekregen.

Nopia Arini 1994 Batu Tumpeng Universiteit,
halverwege klas 1
 

Nopia heeft in 2013 de middelbare school (SMA) afgerond. Daarna is ze gaan studeren aan de universiteit van Mataram. Helaas is ze binnen een jaar gestopt met haar studie.

In 2015 is ze getrouwd en in 2016 heeft ze een zoontje gekregen.

Ida 1990 Kediri UNRAM- Universiteit, Mataram
lerarenopleiding
familie Geurts Ida is in april 2014 afgestudeerd aan de lerarenopleiding van de universiteit in Mataram. Samen met haar man Opan zorgt Ida nog steeds voor de Impian Anak administratie en het selecteren en begeleiden van kinderen in Lombok.
Naast de zorg voor haar gezin en het werk voor Impian Anak is Ida druk met de produktie en met name de marketing / verkoop van lokale visprodukten, zoals abon ikan, ikan lentera.
Sinds voorjaar 2022 heeft Ida er nog een baantje bij, ze is onderwijzeres op de basisschool in Ampenan, Pondok Perasi, waar veel Impian Anak kinderen hun jonge jaren hebben doorgebracht.
Sanita 26-10-94 Ampenan Universiteit IKIP-Engels,
halverwege klas 1
familie Geurts Sanita heeft in 2013 de middelbare school (SMA) afgerond. Daarna is ze Engels gaan studeren aan IKIP-universiteit in Mataram. Helaas is ze binnen een jaar gestopt met haar studie. Daarna heeft ze een baan gekregen bij Gem Pearls, een grote parel/souvenirwinkel in Meninting, Lombok.
Inmiddels is Sanita getrouwd en in 2017 heeft ze een dochtertje gekregen.
Deswita 05-12-05 Mataram basisschool klas 2 familie Markx In augustus 2014, een paar maanden na het overlijden van haar vader, is Deswita samen met haar moeder, broertje en zusjes verhuisd naar Yogyakarta, Java. Daar woont het gezin nu bij opa en oma. Moeder, Ibu Wita, komt zelf oorspronkelijk uit Java. Deswita gaat nu in Yogyakarta naar school.
Novia 12-11-02 Mataram basisschool klas 5 familie Burhenne In augustus 2014, een paar maanden na het overlijden van haar vader, is Novia samen met haar moeder, broertje en zusjes verhuisd naar Yogyakarta, Java. Daar woont het gezin nu bij opa en oma. Moeder, Ibu Wita, komt zelf oorspronkelijk uit Java.
Novia heeft voorjaar 2021 in Yogyakarta de vakopleiding mode afgerond. Daarna is ze getrouwd.
Apriliani 11-04-01 Mataram junior highschool SMP klas 1 Chériette Lemaire In augustus 2014, een paar maanden na het overlijden van haar vader, is Apriliani samen met haar moeder, broertje en zusjes verhuisd naar Yogyakarta, Java. Daar woont het gezin nu bij opa en oma. Moeder, Ibu Wita, komt zelf oorspronkelijk uit Java. Apriliani gaat nu in Yogyakarta naar school.
Update najaar 2019: Apriliani heeft SMK afgerond en studeert nu verder op de universiteit,
studierichting accountancy.
Aswin 21-06-95 Peresak Highschool gevolgd door Horeca- opleiding op BLK familie Geurts

Aswin heeft in 2014 SMA/Highschool met succes afgerond. De toelatingsexamens voor UNRAM- universiteit studietichtingen Engels, Informatica en Indonesisch heeft hij echter niet gehaald. Gezien de resultaten van deze testen achtten we de kans op succes bij (dure) privé universiteiten erg klein. Om toch kans te maken op een baan, heeft Aswin in overleg met zijn ouders, Daan en ons besloten een korte opleiding op BLK te volgen. Deze opleiding duurt slechts een paar maanden, waarvan een groot deel bestaat uit praktijk/stage. In december 2014 heeft Aswin deze opleiding afgerond, en heeft hij direct een baan gekregen bij een restaurant in Senggigi.
Hij wisselt daarna geregeld van baan, maar blijft werkzaam in de horeca.
Update 2020: Aswin heeft een baan op een cruiseschip, maar tijdens de coronacrisis komt hij zonder werk te zitten.

Aziz 31-12-96 Lembar Highschool/SMA JUGO Voorjaar 2015 is Aziz geslaagd voor het eindexamen SMA, Highschool. Helaas is het Aziz niet gelukt om een geschikte vervolgopleiding te vinden. Dit had vooral te maken met het feit dat alle hogere scholen te ver verwijderd zijn van zijn woonplaats. De familie van Aziz heeft geen financiële middelen heeft om een motor te kopen, of om Aziz 'op kamers' te laten gaan.
Update 2019: Aziz werkt in een lasserij.

Hermawati 1997 Teluk Nare SMK tata boga vakopleiding
keuken/horeca
Peter en Agnes Hermawati heeft in mei 2016 met succes de vakopleiding SMK-horeca/keuken afgerond. Direct na het behalen van haar diploma is ze aan de slag gegaan in de keuken van restaurant ODA op gili Trawangan!
Begin 2018 is Hermawati getrouwd.
Door de zware aardbeving in augustus 2018 is Hermawati zwaar getroffen. Haar eigen dorp is verwoest, haar baan is ze kwijtgeraakt vanwege zware schade aan het restaurant. In december 2018 heeft Hermawati een dochtertje gekregen. Inmiddels werkt haar man weer op Gili Trawangan, Hermawati zorgt voor hun kindje.
Mede met hulp van de overheid en donaties van Impian Anak heeft het gezinnetje weer een vast dak boven hun hoofd.
Efendi 2001 Batu Tumpeng SMP, Junior Highschool Peter en Agnes Voorjaar 2016 is Efendi geslaagd voor het eindexamen SMP, Junior Highschool. Helaas wilde Efendi niet verder leren op Highschool, ook niet op een vakopleiding. Dit had niets te maken met afstand huis/school, niets met sponsoring of geld, hij had er geen zin meer in. Ook zijn moeder en grootouders konden hem niet overtuigen van het nut van een vervolgopleiding. Gezien het risico van aan een opleiding beginnen en vervolgens te stoppen, hebben wij er ook van afgezien om verder aan te dringen.
Update 2019: Efendi is met zijn broer naar Sumatra gegaan, waar ze beiden bij een bakkerij werken.
Wahyudi 29-06-87 Ampenan Universiteit IKIP studie Engels Chériette Lemaire Wahyudi is najaar 2016 afgestudeerd op IKIP, universiteit te Mataram. Daar heeft hij Engels gestudeerd, in deeltijdopleiding. Tijdens zijn studie heeft hij gewerkt bij een bureau dat visa/papierwerk verzorgt voor Indonesiërs die in het buitenland gaan werken. In augustus 2017 gaat Wahyudi werken in de horeca op een cruiseschip van de Holland- America Line. Eind 2019 is Wahyudi getrouwd. Hij werkt nog steeds bij Holland America lijn en komt zo ook geregeld in Nederland.
TIjdens de coronacrisis heeft Wahyudie maanden lang op zee doorgebracht. Uiteindelijk is hij weer in Lombok terecht gekomen en is voorjaar 2021 vader geworden. Hij werkt in Lombok in een lokaal restaurant.
Novendar 10-11-94 Kediri Universiteit agribusiness t/m 2e jaar   Novendar heeft begin 2017 laten weten dat hij is gestopt met de studie agribusiness op de universiteit in Mataram. Als reden gaf hij aan dat zijn vader ziek was, en hij zijn familie moest helpen, maar aangezien hij al vanaf het einde van het 2e studiejaar geen bijdrage meer heeft gevraagd, vermoeden we dat hij de studie al had opgegeven voor zijn vader ziek werd.
In 2019 hoorden we dat Novendar een baan heeft bij een levensmiddelengroothandel.
Inmiddels is hij getrouwd en in 2021 is Novendar vader geworden.
Mahirah   Aikja, Praya Universiteit / ondersteuning in onderwijs Jugo Mahirah is najaar 2012 begonnen aan een universitaire opleiding in Mataram en heeft deze opleiding in januari 2017 succesvol afgerond. Ze kan nu een baantje gaan zoeken in het onderwijs, als begeleidster van 'probleem'leerlingen.
Update 2019: Mahirah is getrouwd en heeft een kantoorbaan op een gemeentehuis.
Melani 05-2000 Ampenan

SMK-vakopl. administratie
halverwege 1e jaar

familie Geurts Melani is vanaf de 5e klas van de basisschool gesponsord. Na Junior Highschool heeft ze bijna 1 jaar van de vakopleiding administratieve richting volgemaakt. In april 2017 is Melani getrouwd en moest ze van school af. Leerlingen die getrouwd zijn mogen in Lombok op de standaard scholen geen SMK (vakopleiding) of SMA (Highschool) volgen. Een paar maanden later heeft Melani een zoontje gekregen. Ze woont met haar gezin in Sumbawa.
Andi Jumadil 28-05- 1998 Ampenan SMK vakopleiding elektronica   Andi heeft voorjaar 2017 de vakopleiding elektronica succesvol afgerond. Gedurende de laatste jaren van zijn opleiding heeft Andi meegeholpen met het project Zonne- panelen voor Lombok. Hij heeft veel installaties uitgevoerd en is nog steeds verantwoordelijk voor het onderhoud van deze installaties. Kort na het behalen van zijn diploma heeft Andi een baan gekregen bij Sheraton Hotel in Senggigi als leerling engineer.
Daarna heeft Andi op verschillende plaatsen gewerkt. In mei 2019 werkte hij bij een hotel in Mataram, als manusje van alles, maar voornamelijk als technisch medewerker.
Mahnun 08-2003 Ampenan SMP Junior Highschool, 1 jaar   Mahnun werd vanaf 2014 gesponsord. Ze is in juli 2017 op 13 jarige leeftijd getrouwd. Ze was toen net van de brugklas af. Helaas mogen gehuwde kinderen niet op school blijven. Mahnun is dus uit het project gegaan.
Update 2019. Mahnun woont met haar jonge kind bij haar moeder in Bintaro.
Zaldi 26-09- 1998 Ampenan SMA Highschool en duikopleiding t/m
Rescue Diver
Fam. Geurts

Zaldi heeft in 2017 zijn SMA/Highschoolopleiding afgerond. Al tijdens die opleiding is hij begonnen aan een duikopleiding, mede ondersteund door Lombok Dive. Helaas was zijn inzet voor de duikopleiding niet voldoende om verder gesponsord te worden. Zaldi is eind 2017 uit het project gegaan, in de tussentijd heeft hij de duikopleiding tot en met Rescue Diver voltooid.
Na een baan bij Trawangan Dive is Zaldi zomer 2019 gaan werken in de mooie duikwereld rond Flores/Komodo.

  Elsa  04-04-
2004
Kediri SD/basisschool Fam. Coppus

Elsa is na de basisschool naar een religieus internaat gegaan, waar ze middelbare school-onderbouw volgt.
Omdat deze opleiding en het internaatleven niet aansluiten bij de idealen van Impian Anak, is Elsa uit het project gegaan.

Zomer 2020 is Elsa weer teruggekomen in het Impian Anak project. Na 3 zware jaren op het strenge internaat gaat Elsa tot haar opluchting weer naar een 'gewone' school, de middelbare vakopleiding, studierichting Multimedia.

  Zelvin  15-01-
2006
Kediri SD/basisschool  

In 2017 is Zelvin verhuisd naar zijn vader. Voorheen woonde hij bij oma. Omdat er geen contact is met de vader, en Zelvin voor Impian Anak niet meer te volgen en te bereiken is, is hij eind 2017 uit het project gegaan.

  Oki  07-07-
1999
Peresak SMP, SMA,
SMK informatica
en BLK-horeca
Sjaak en Nancy

Oki heeft verschillende opleidingen afgerond en snel een baan gevonden in een restaurant in Meninting.
In 2018 is Oki getrouwd en in 2019 is hij vader geworden.

Hij wisselt geregeld van baan, maar blijft werkzaam in de horeca.

Zihan Hakiki 25-09-
2004
Kediri SD, basisschool  

Na het afronden van de basisschool heeft de familie van Zihan ervoor gekozen om Zihan verder te laten studeren op een religieus internaat.
Omdat we onderwijs in deze vorm niet ondersteunen, is Zihan begin schooljaar 2018-2019 uit het project gegaan.

  Rizki Azril  28-09-
2005
Peresak SD/basisschool,
t/m klas 5
 

Rizki Azril is gesponsord tot en met schooljaar 2017-2018, SD5. In verband met tegenvallende schoolresultaten en gebrek aan motivatie, zowel van hemzelf als van zijn familie, is hij met ingang van schooljaar 2018-2019 uit het project gegaan.

  Zidan 27-11-
2005
Ampenan SMP, junior highschool
halverwege klas 2
 

Halverwege schooljaar 2018-2019 begon Zidan regelmatig te spijbelen. In april 2019 is hij gestopt met zijn opleiding. Zidan zat toen in de 2e klas middelbare school. Hij had ervoor gekozen om visser te worden, net als veel dorpsgenoten.
Zijn moeder, die in woont en werkt in het midden-oosten, heeft besloten dat Zidan op een religieus internaat in Oost-Lombok zijn school verder af moet maken. Daar is Zidan schooljaar 2019-2020 begonnen.
Omdat Impian Anak dit schooltype niet ondersteunt, en ook geen kinderen uit de regio Oost Lombok kan begeleiden, is Zidan uit het project gegaan.

  Majid

28-08-
2006

Ampenan SD/basisschool Wim en Joyce
Sant

Na het afronden van de basisschool heeft de familie van Majid ervoor gekozen om hem verder te laten studeren en wonen op een religieus internaat in de omgeving van Gerung.
Omdat we onderwijs in deze vorm niet ondersteunen, is Majid begin schooljaar 2019-2020 uit het project gegaan.

Mulhakim okt.2004 Batu Tumpeng SMA/Highschool  Ed de
Rochemont

Mulhakim heeft zijn opleiding tot en met SMA/Highschool afgerond. Voorjaar 2019 is hij geslaagd.
Gezien de reisafstand van zijn huis naar mogelijke vervolgopleidingen heeft hij besloten niet verder te gaan studeren.

Irfan Hakiki 10-10-
2004
Ampenan SMP/junior highschool
t/m klas 1
Mariëlle,
Robert, Sem

Irfan is gesponsord tot en met SMP1, de brugklas. Na een moeizaam jaar met veel spijbelen en weinig zin in school is Irfan toch bevorderd naar de 2e klas middelbare school. Helaas is hij kort daarna toch gestopt met zijn opleiding. Irfan werkt nu met zijn ooms als visser.

Hanafi 05-10-
2001
Ampenan SMA highschool
t/m klas 2
  Hanafi heeft na vele jaren gesponsord te zijn ervoor gekozen om het laatste schooljaar van SMA intern te gaan op een religieuze school. Omdat wij deze vorm van onderwijs niet ondersteunen en we hem op deze manier ook niet kunnen volgen en begeleiden is Hanafi uit het project gegaan.
Update 2022: Hanafi werkt in de bouw
Intan 27-08-
1999
Kediri SMA/highschool   Intan is zomer 2019 afgestudeerd op SMA. Zij is niet toegelaten op de unversiteit. Intan probeert schooljaar 2019-2020 zoveel mogelijk te werken en hoopt volgend schooljaar wel te kunnen studeren. Als dat lukt willen we haar weer verder helpen.
Sarah 27-05-
1997
Ampenan Poltekes, hogeschool
verpleegkunde
In den Engel Sarah is zomer 2019 afgestudeerd als verpleegkundige. Na een baantje bij een puskesmas, een kleiner gezondheidscentrum, is Sarah aan de slag gegaan als verpleegkundige in het provinciale ziekenhuis in Mataram.
Update 2021: Sarah is getrouwd en werkt nog steeds in het provinciale ziekenhuis
Muzakir 27-02-
2004
Ampenan SMP, onderbouw middelbare school  klas 2   Muzakir kreeg problemen bij de overstap naar de middelbare school. Samen met een groepje leerlingen uit de buurt was het interessanter om op straat of op het strand rond te hangen dan om naar school te gaan. Begin 2020, na veel spijbelen, slechte resultaten, een jaar overdoen, praten en diverse nieuwe pogingen hebben we de hoop opgegeven. Muzakir werkt nu met zijn familie in de visserij.
Sarmilayana

06-11-
2002

Batu
Tumpeng
SMA/Highschool Fam.
Zondervan
Sarmilayana is gesponsord tot en met de bovenbouw middelbare school.
In mei 2020 is ze afgestudeerd.
Ze heeft besloten om niet verder te studeren. Sarmilayana hoopt een baantje te vinden in een winkel.
Update 2022: Sarmilayana is getrouwd
Alya

08-04-
2008

Kediri tot en met basisschool Henk en Diny
Lamers
Na het afronden van de basisschool hebben zowel de families van Alya, Azra als Sugita ervoor gekozen om de meisjes verder te laten studeren op een religieus internaat in Kediri. De kinderen gaan intern, ze zullen dus niet meer thuis wonen. Omdat we onderwijs in deze vorm niet ondersteunen, zijn Alya, Azra en Sugita zomer 2020 uit het project gegaan.
Azra 06-05-
2007
Kediri tot en met basisschool Henk en Diny
Lamers
Sugita 28-11-
2007
Kediri tot en met basisschool Frans en
José
Siti Aisyah 05-10-
2003
Ampenan SMA, bovenbouw middelbare school,
begin schooljaar 2
Ruud Najaar 2020 is Siti Aisyah getrouwd. Ze zat toen in de 2e klas van SMA/bovenbouw middelbare school. Vanwege haar huwelijk kon Siti haar school niet afmaken. Op het moment dat Siti is getrouwd, waren de scholen al een half jaar gesloten in verband met corona, en moesten de kinderen van huis uit leren. Het aantal huwelijken onder jongeren is tijdens de corona-crisis flink toegenomen in Lombok.

Biduri 17-05-
1999
Ampenan gestopt in laatste (4e) jaar IAIN Mataram,
lerares basisonderwijs
Fam. Geurts Biduri is gesponsord tijdens haar opleiding tot lerares basisonderwijs. In 2020, tijdens het laatste jaar van de opleiding is Biduri getrouwd en helaas ook gestopt met haar opleiding.
Surya 15-11-
2008
Bintaro Jaya gestopt in laatste
jaar basisschool
  Surya is gesponsord tijdens zijn basisschoolopleiding. Helaas heeft Surya de basisschool niet afgemaakt. In het laatste jaar, tijdens de corona-schoolsluitingen, is hij afgehaakt. Het vrije leven, rondhangen met (verkeerde) vrienden, trok hem meer dan zijn huiswerk en school.
Zowel de school als zijn ouders zijn de grip op Surya kwijtgeraakt.

Anisa 18-09-
2006
Ampenan gesponsord t/m onderbouw middelbare school   Anisa is voorjaar 2021 geslaagd voor SMP, onderbouw middelbare school. Ze wilde wel verder leren, maar haar ouders vonden het helaas beter als Anisa geen vervolgopleiding ging doen.
Uiteraard ontzettend triest, maar we kunnen daar geen verandering in brengen.
Direct nadat Anisa is gestopt met haar opleiding, heeft ze een baantje gekregen in een mode/accessoire-winkeltje in Ampenan.
Meli 12-08-
2003
Sayang-
Sayang
SMK, vakopleiding
mode-ontwerpen/
naaien
  Toen ze op de 6e klas basisschool zat, in 2014, is Meli in het Impian Anak project gekomen. Meli is voorjaar 2021 afgestudeerd aan de vakopleiding Tata busana, mode-naaien/ontwerpen, en kan een passende baan gaan zoeken.
Hendrawan 08-02-
2003
Batu Tumpeng SMA, bovenbouw
middelbare school
  Hendrawan zit sinds 2010 in het Impian Anak project. Voorjaar 2021 is hij geslaagd voor de middelbare school.
Hij is daarna direct aan het werk gegaan bij een kwekerij in Batu Tumpeng. Doorgaan naar een vervolgopleiding zag hij na zoveel jaar leren niet meer zitten.
Meliyawati 15-02-
2003
Sayang-Sayang  SMA, middelbare school  

Meliyawati is gesponsord gedurende de onderbouw en bovenbouw middelbare school.
Voorjaar 2021 is Meliyawati geslaagd voor haar middelbare school-opleiding.
Ze heeft nog getwijfeld of ze verder zou gaan studeren, maar heeft uiteindelijk besloten om een baan te gaan zoeken.

Update 2022: Na een jaar 'studievrij' en geen succes op de banenmarkt heeft Meliyawati besloten weer naar school te gaan. Met behulp van Impian Anak volgt ze nu de universitaire opleiding Leerkracht Indonesische taal en literatuur op UNRAM universiteit

Farizki 2002 Sayang-
Sayang
SMK-vakopleiding
toerisme-horeca
  In 2015, toen Farizki naar de middelbare school ging, is hij in het Impian Anak project gekomen.
Na de onderbouw besloot Farizki om koranstudies te gaan doen op een religieus internaat. Hij besefte dat hij dan uit het project zou gaan.
Na een paar weken kregen we een berichtje van Farizki. Het leven en de opleiding op het internaat bevielen hem niet, en hij kon nog instromen op een middelbare vakopleiding. Of hij dan ook alsjeblieft terug mocht komen bij Impian Anak. Daar hoefden wij niet lang over na te denken.
Op zo'n jonge leeftijd, zonder ouders, is het moeilijk de gevolgen van keuzes te overzien. En we waren al lang blij dat Farizki weer naar een 'gewone' school wilde gaan.
Farizki is voorjaar 2021 afgestudeerd op de vakopleiding Horeca en kan een baantje gaan zoeken in een restaurant. Helaas is de situatie op de arbeidsmarkt niet goed, vooral vanwege corona.


Basori  24-12-
1995
Batu Tumpeng Stikes, hogeschool
verpleegkunde
  In 2018 is Basori in ons project gekomen, hij was toen net bezig aan een opleiding aan de Hogeschool Verpleegkunde. Maar we kenden Basori al langer via de school in Batu Tumpeng, die mede door Impian Anak is gebouwd. Daar viel hij ons al altijd op als een serieuze gemotiveerde leerling.
Basori is in 2020 geslaagd voor het eerste deel van de opleiding verpleegkunde.
Schooljaar 2020-2021 heeft hij een stage-praktijkjaar gevolgd.
Basori wil wel verder studeren, zijn droom is om ooit arts te worden, maar hij gaat eerst een tijd ervaring opdoen als verpleegkundige. En wat extra geld verdienen, de medische opleidingen in Indonesië zijn extreem duur.


Silvana 11-01-
2003
Ampenan SMK-vakopleiding
salon, beauty
  Silvana is gesponsord sinds het 2e jaar basisschool, in 2010.
Voorjaar 2021 is Silvana afgestudeerd op de SMK-vakopleiding, studierichting salon/beauty.
Silvana heeft al snel na haar afstuderen een vaste aanstelling gekregen bij de salon waar ze ook stage heeft gelopen.
Wijaya
 31-12-2004 Ampenan t/m SMA, bovenbouw middelbare school
klas 1
 Fam. Ritsema Wijaya is gesponsord tot en met de 1e klas SMA, bovenbouw middelbare school. Toen daarna de scholen, (die grotendeels gesloten waren i.v.m. corona) weer open gingen, is Wijaya afgehaakt. Hij wilde meer vrijheid en gaat nu samen met een buurman, die visser is, elke dag de zee op.

Riskia 08-08-1998 Ampenan universiteit IKIP
lerares Engels
 Fam. Geurts Riskia is vanaf 2009 gesponsord, ze zat toen nog op de basisschool.
Oktober 2021 is Riskia afgestudeerd op IKIP universiteit, als lerares Engelse taal.
Update 2022: Riskia geeft privé-bijlas aan middelbare scholieren.
Daarnaast werkt ze op een kleuterschool.
Putri Handayani 28-05-1999 Ampenan universiteit
UNRAM
lerares Engels
 Fam. Geurts Putri is gesponsord tijdens haar universitaire opleiding, op UNRAM, studierichting lerares Engels.
In september 2021 is Putri afgestudeerd.
Sunardi 13-02-2004 Bintaro Jaya SD t/m SMK klas 2   Sunardi is gesponsord van het eerste jaar basisschool tot en met het 2e jaar vakopleiding constructie/bouw/vastgoed. In het 2e jaar van de vakopleiding is Sunardi, na een meningsverschil over zijn bijdrage, uit het project gegaan.
 Hermalinda  01-01-2004 Ampenan t/m SMA, bovenbouw middelbare school

 Fam. Ritsema Hermalinda is in 2014 in het Impian Anak project gekomen. Toen zat zij nog op de basisschool.
Voorjaar 2022 is Hermalinda geslaagd voor de middelbare school.
Ze heeft nog even getwijfeld of ze verder zou gaan studeren, maar uiteindelijk heeft ze besloten dat niet te doen.


Najia 07-07-2008 Kediri t/m SMP (onderbouw middelbare school) klas 1   Najia is gedurende de basisschool en het eerste jaar van de middelbare school gesponsord. Na de basisschool hebben de ouders van Najia ervoor gekozen Najia naar een speciale religieuze school te sturen. Najia bleef wel thuis wonen. Dat laatste was de reden dat we Najia wel wilden blijven ondersteunen.
Kinderen die intern gaan op een niet-standaard school, gaan uit ons project.
Als ouders bewust kiezen voor een andere school terwijl er alternatieven zijn, beperken we wel de bijdrage voor het onderwijs. We betalen dan niet meer dan een 'gewone' school zou kosten.
Voorjaar 2022 bleek dat de ouders de extra kosten voor Najia gedurende het 1e jaar ook niet hebben betaald en niet willen betalen. Daardoor kreeg Najia geen rapport. Aangezien wij dan ook niet de vorderingen en aanwezigheid op school kunnen controleren, hebben we besloten Najia niet langer te ondersteunen.
Nurul Hidayah 07-01-2004 Ampenan SMK/SMA   Nurul is vnaf 2014 gesponsord. Na de onderbouw middelbare school is Nurul naar de vakopleiding Mode/naaien gegaan. Na 2 jaar op die opleiding is Nurul overgestapt naar de 3e klas bovenbouw middelbare school. Op de modevakopleiding had Nurul problemen met een leerkracht. Vandaar de keuze om naar een andere school te gaan.
Voorjaar 2022 is Nurul geslaagd voor de middelbare school. Nurul heeft ervoor gekozen om niet verder te studeren. Al houden we voor haar wel de mogelijkheid open om in de toekomst nog een cursus richting mode/naaien te volgen.
Hendriawan 18-06-2001 Sayang- Sayang SMA, bovenbouw middelbare school   Hendriawan is in 2014 in het Impian Anak project gekomen. Voorjaar 2022 heeft Hendriawan het diploma van de middelbare school behaald. Hij helpt nu in zijn dorpje mee met afvalinzameling/recycling.
 Puput  10-03-2004 Ampenan SMK, gestopt in het 2e jaar

  Puput is in 2013 bij Impian Anak gekomen. Ze heeft de basisschool en onderbouw middelbare school doorlopen. Daarna heeft Puput gekozen voor de vakopleiding toerisme. Het eerste jaar ging moeizaam, veel spijbelen, met de hakken over de sloot toch naar het 2e schooljaar.
Het 2e jaar liep ook niet lekker. Na een lange periode van niet naar school gaan en slechte resultaten hebben we voorjaar 2022 besloten Puput niet verder te helpen.
 Siti Aisyah 18-08-2003 Peresak SMA (bovenbouw middelbare school) Fam. Geurts Siti Aisyah is vanaf 2009 gesponsord. Na de basisschool en onderbouw middelbare school is Siti naar de bovenbouw middelbare school gegaan. Haar diploma heeft ze voorjaar 2022 gehaald. Helaas lukte het haar niet om door de toelatingstest voor een universiteit te komen.
Siti zoekt nu een baantje en probeert het een volgend jaar misschien nog een keer.
 Fery 2004 Ampenan t/m SMK2, vakopleiding motortechniek   Fery is in 2011 in het Impian Anak project gekomen. Toen Fery naar een religieuze opleiding ging, na de basisschool, is hij uit het project gegaan. Dit had ook te maken met zijn inzet en resultaten op school.
In 2020 is Fery vol enthousiasme begonnen aan de vakopleiding motor/autotechniek. Hij ging nu eindelijk met plezier naar school, hij is liever met zijn handen bezig dan met zijn hoofd. Fery is toen weer in het project gekomen. Maar het contact onderhouden en afspraken maken met Fery blijft moeilijk. Het is ons niet gelukt zijn overgangsrapport te zien. Wel weten we dat Fery nog steeds naar school gaat en nu (zomer 2022) aan het laatste schooljaar is begonnen. Wellicht heeft Fery geen sponsoring meer nodig het laatste schooljaar en is dat de reden dat hij geen moeite doet om de afspraken met Impian Anak na te komen.
 Diana Safitri 22-01-2004 Loco SMK, vakopleiding koken/horeca  Fam. Sant Diana is van 2019 tot 2022 geholpen via Impian Anak. In die tijd heeft ze met geweldige resultaten de vakopleiding Horeca/koken gevolgd. Voorjaar 2022 is Diana geslaagd.
Diana werkt nu (zomer 2022) als trainee in de keuken bij Restaurant Asmara in Senggigi.

 

Deze site maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van uw bezoekerservaring