NederlandsEnglish
Bekijk Gastenboek

Hier de berichten die ondertussen geplaatst zijn

Zoek gastenboek berichten

Number of entries in guestbook: 141

Display # 

Wim
2015-12-14

feestdagen
Wij willen iedereen fijne feestdagen in geluk/liefde en gezondheid toewensen.

Impian Anak
2015-01-09

Stil?
Hoi Wim, stil??? Dit gastenboek is inderdaad niet erg levendig. Facebook is tegenwoordig handiger om mensen te bereiken, om vlot te communiceren. Maar wij en onze vrienden in Lombok zitten niet stil hoor. Rond de feestdagen is een nieuwsbrief gepubliceerd en rondgestuurd, en uiteraard gebeurt er altijd veel achter de schermen. Groetjes en tot snel weer een keer

Wim
2015-01-09

Stil
Wat is het stil aan de overkant...... Voor iedereen alsnog de aller beste wensen.

Wim
2014-10-05

Reis
Goede reis en veel plezier, doe de groeten aan allemaal en knuffels voor Daan.

Carla Guus
2014-07-22

geweldig
Via Peter en Marianne in aanraking gekomen met Impian Anak Per toeval hadden we al een vakantie geboekt naar Sengiggi. In de tussen tijd zijn we ook sponsoren geworden van een schat van een kereltje. Deze hebben we op mogen zoeken wat een geweldige ervaring En dankzij de vrijwilligers van Impian Anak hebben wij echt de vakantie van onze dromen beleefd terima kasih banjak

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Wim
2013-12-04

Krijg er niet genoeg van
Marianne en Jeanne. Heerlijk om jullie prachtig geschreven belevenissen te lezen, ik leef me helemaal in. Kijk ik naar de foto`s dan zie ik het weer helemaal voor me. Al die lieve luitjes en dat heerlijke eten, Wauw. Ga aub. zo door er moet geen einde aan komen hoor. Toch heel erg bedankt.

Joep
2013-11-01

reactie verslag maandag 22 juli
Weer heerlijk jullie belevenissen gelezen. Ja, en beroemd worden/zijn in Lombok is niet zo moeilijk voor ons, dat zie je wel. En met name voor Mama Rasta.

hadji halef omar bin hadji aboel abas bin hadji dawoud al gossarah
2013-07-21

selamat jalan.
Selamat jalan, semoga gembira di Lombok.kirim salam ke semua teman2 di sana. Minta maaf lahir dan batin

Wim
2013-07-17

Bedankt
Terima Kasih voor de mooie verhalen,zoals ik vorige keer al schreef, ik voel me dan helemaal thuis. Wij wensen jullie een fijne tijd en ik hoop, dat als je er bent , meteen weer in de pen klimt. Selamat jalan dan hati hati, sampai berjumpa lagi.

Impian Anak
2013-02-15

Bedankt anonieme sponsor!
Vandaag hebben we een anonieme donatie ontvangen. We kunnen de gulle gever niet persoonlijk bedanken omdat we niet weten wie hij/zij is. Dus via deze weg; Heel hartelijk bedankt voor uw bijdrage! We gaan ervoor zorgen dat het geld op een goede plek terecht komt.

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Christ Schreurs
2013-01-25

Heel mooi
Hallo familie Geurts, vanavond heb ik me eindelijk de tijd gegund om jullie website eens goed te bekijken. Ziet er prima uit, zeer informatief en prachtige foto,s met veel blije gezichten. Daar gaat het toch ook om. Heerlijk om kinderen te kunnen helpen. Ga zo door . Juist de kleinere stichtingen doen veel goed werk. Het wordt tijd dat we weer eens samen iets kunen drinken op ons geliefde eiland Lombok. Groetjes Christ en Gerda en de kids aan de andere kant van de wereld.

Gast
2012-10-26

Lol
Vreselijk gelachen om Opan. Hij schrok zich het laz.... om een aap de een beetje brutaal werd. Momentel een beetje ziek maar dat gaat wel weer over, zo direct bezoek van familie. Salam.

Marianne
2012-09-28

verhelderende (?) wegwijzer....
Warung Ana: vanaf het pad vanuit Kampung Loco de Jalan Raya Senggigi oversteken en rechtdoor lopen naar zee. Ana zit aan het eind, net voor het strand, onder een rieten dakje. Selamat makan! Het is niet De school in Batu Tumpeng (dat is SDN1)...'onze' school is van Yayasan Ihya'Ulumuddin, aan de zuidkant van B.Tumpeng, ten westen van de hoofdweg. Winkel Ibu Diah: Ampenan, wijk: Pondok Perasi. Probeer vanuit de weg langs het strand een weg naar het 'binnenland' te vinden die (waarschijnlijk) Gang Duyung 2 heet, we hebben alleen nog nooit een naambordje gezien. In het 1e huis, vanuit strand links, aan de Gang Duyung 2 (?) wonen Opan en Ida. Zij weten de weg naar de toko (1e smalle weggetje links). Ibu Diah en Pak Di/Supardi zijn vast bekend daar. Veel succes/plezier, doe ze de groeten van ons.

Bob
2012-09-28

info
wat is het adres van de winkel van ibu Diah, warung Ana ? Is het gewoon DE school in Batu Tumpeng? Ben nog even aan het rondstruinen

Petula
2012-07-13

Selamat jalan
Goede reis, geniet weer van het heerlijke Lombok!! liefs Petula

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>
Pagina 1 van 10

info@impian-anak.com - tel: +31 478 539091 - Bankrekening: NL77 KNAB 0205 9517 32 t.n.v. Stg. Impian Anak te Blitterswijck.             .